Consultatii de Pediatrie

Cabinetul meu doreste sa vina in intampinarea familiilor cu posibilitati financiare reduse si va ofera consultatii pediatrice cu reduceri de tarife de 30-50% la serviciile pediatrice.De asemenea, de aceleasi reduceri se bucura si familiile cu 2 copii sau mai multi care se adreseaza cabinetului meu , indiferent de nivelul lor socio-economic .

Tot ce trebuie sa faceti este sa va programati cu minim 48 de ore inainte, la telefon 0762.118.138 si sa cereti o reducere de tarif, explicand succint ce probleme financiare aveti si cu ce probleme se confrunta copilul dvs .

Va invit sa descoperiti ceea ce fac eu ca medic pediatru , cum putem descoperi impreuna calea de a avea si a creste copii sanatosi, deoarece copiii sanatosi de azi vor fi adultii sanatosi de maine .

Mai multe informatii despre tarifele aferente serviciilor pe care vi le ofer la cabinet in restul saptamanii , de marti pana vineri gasiti  aici http://aurorapediatric.com/servicii-tarife/  .

Programari la 0762118138, intervalul optim pentru sunat pentru  programari fiind dimineata intre 08.00-10.00  ( se pot face programari atat prin apel telefonic cat si prin sms) .

Cu drag,

dr Hiastru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s