Consultatiile pediatrice online, prin telefon sau skype

Consultatiile de pediatrie se desfasoara in acest moment numai online, prin internet sau telefon , cu programare cu minim 24 de ore inainte.

Consilierea si consultatia pediatrica online se desfasora prin telefon la numarul 0762118138 sau prin intermediul internetului, fie prin chat fie prin videochat, ambele prin skype (ID– ul meu de Skype: gina.hiastru, iar o sedinta dureaza 30 minute si costa 10 Euro.

Cel mai bine este sa ma sunati la 0762118138 sau sa imi trimiteti cu minim 24-48 de ore inainte de consultatia dorita, un e-mail sau un mesaj prin formularul de contact/individual de pe site pe care-l gasiti aici http://aurorapediatric.com/contact/  , in care sa-mi explicati pe scurt situatia ce va determina sa ma contactati, legata de problemele de sanatate ale micutilor pe care ii ingrijiti.

Este foarte important sa-mi precizati in mesajul dvs o adresa e-mail si un numar de telefon la care sa va pot contacta, in cazul in care am intrebari. Va voi raspunde personal printr-un e-mail sau printr-un telefon, cu toate detaliile legate de programare si de consilierea pediatrica online pe care v-o pot oferi.

In cazul in care stabilim, de comun acord, o programare pentru o sedinta de consiliere pediatrica online, plata se face în avans în contul bancar nr.RO98UGBI0000172005027RON, deschis la Garanti Bank, Agentia Pipera.

Programările pentru consiliere online se anulează de către client cu minimum 12 ore înainte, telefonic sau prin email.

Sedinţele online programate şi neonorate prin prezenţa clientului sau care sunt anulate in ultimele 12 ore inaintea consultatiei, se achită de către acesta, conform onorariului convenit, în contul bancar menţionat mai sus sau în numerar, la urmatoarea programare.

 

Ultima actualizare pe 08.12.2016 by Dr Hiastru

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s